Vacature: Planner

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Salaris Tussen €14,- en €16,- per uur
  • Vacaturenummer 104696

Over de functie

Weet jij overzicht te houden en houd jij je hoofd koel op hectische momenten? Lees dan alles over de veelzijdige functie van planner bij onze opdrachtgever in de bouwsector in de directe omgeving van de stad Groningen.

Als planner heb je een sleutelrol in de organisatie. Het is namelijk aan jou om de planning van ca. 60 vaklieden in goede banen te leiden. Je staat dan ook dagelijks in contact met de uitvoerders, klanten en huurders. Je signaleert tijdig de knelpunten in de planning en ziet het als een uitdaging om deze in goed overleg op te lossen.

Heb je weinig of geen ervaring in de bouwsector maar herken jij jezelf in bovenstaande? Ook dan komen we graag met je in contact. Je mag namelijk rekenen op een goede ondersteuning van hulpvaardige collega's.

Functie-eisen

Je beschikt over mbo+/hbo werk- en denkniveau. Vanzelfsprekend werk je uiterst gestructureerd en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je werkt accuraat en nauwkeurig en als vakkundige, besluitvaardige planner sta je stevig in je schoenen en beschik je over een positieve, oplossingsgerichte werkhouding.

Grijp jij deze kans? Dan stap je in een gedreven en vakkundige team met een prettige, informele werksfeer.

Ben je enthousiast over deze functie, reageer dan snel. Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze opdrachtgever? Neem dan contact op met Abiant Werving en selectie op tel 050 2060091. Wij vertellen je graag meer en horen graag wat jouw ambities zijn.

Deel deze vacature via