Vacature: Medewerker technische dienst

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij hebt affiniteit met techniek, je vindt het geen probleem om in teamverband te werken en je neemt graag het initiatief. Herken jij jezelf hierin? Dan is deze functie als medewerker technische dienst net wat voor jou!

Vanwege uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een medewerker technische dienst. In deze functie houd je je voornamelijk bezig met het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische en besturingsinstallaties. Je bent mede verantwoordelijk voor het optimaal laten draaien van het machinepark van het bedrijf. Samen met je collega’s en onder aanvoering van het Hoofd Technische dienst pleeg je onderhoud, analyseer en verhelp je storingen aan de machines.

Wij bieden je een aantrekkelijke, veelzijdige functie in een leuk team en met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een kippenslachterij, dus je moet wel tegen kippenresten en bloed kunnen. Het betreft een relatief groot bedrijf en het salaris is volgens de Pluimvee verwerkende industrie-cao.

Je gaat fulltime aan de slag en het is een functie voor langere periode. Je draait mee in de ploegendienst en je bent bereid af en toe op een zaterdagochtend te werken. Je werktijden zijn week 1 van 06.00 – 14.45 uur, week 2 van 12.30 – 21.30 uur en daarna 2 weken van 07.30 – 16.30 uur.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een mbo technische opleiding
> je bent bereid intern te leren
> je bent flexibel inzetbaar en bereid om af en toe een zaterdagochtend te werken

Ben jij de medewerker technische dienst die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via