Vacature: Glazenwasser

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Salaris Tussen €11,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 104794

Over de functie

Wil jij de handen uit de mouwen steken en werken in een leuk team? Heb je misschien al enige ervaring als glazenwasser? Dan zoeken wij jou! Wij hebben een uitdagende baan bij een professioneel schoonmaakbedrijf beschikbaar!

Onze opdrachtgever is een professioneel schoonmaakbedrijf en wordt onder andere ingehuurd voor het wassen van ramen voor particulieren en bedrijven. De ene dag was je de ramen van een woning, de andere dag staat het wassen van de ramen van een flatgebouw of bedrijfspand op de planning. Je komt op veel verschillende plekken en werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Het gaat dus om een veelzijdige en afwisselende baan!

Jouw werkzaamheden als glazenwasser kunnen een enorme uitdaging zijn maar daar draai jij je hand niet voor om. Schone ramen zorgen voor een goed humeur van voorbijgangers en de vele positieve reacties op jouw werk geven jou energie. Zoals eerder genoemd, werk je ook bij flatgebouwen en andere hoge panden. Het is daarom van belang dat jij je niet laat afschrikken voor grote hoogtes. Een VCA certificaat en ervaring met een hoogwerker is helemaal mooi meegenomen.

We bieden jou een markconform salaris. Bij goed functioneren is er kans op een vaste fulltime baan.

Functie-eisen

> je bent in bezit van een geldig VCA of bent bereid dit te halen
> je bent in het bezit van rijbewijs B of C

Laat jij je niet snel afschrikken en zie jij deze baan als glazenwasser wel zitten? Solliciteer dan direct! Voor vragen of meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via