Vacature: Machinaal plaatwerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan in de metaalbewerking? Werk jij nauwkeurig en is het lezen van instructietekeningen geen probleem voor jou? Ga bij ons aan de slag als machinaal plaatwerker!

Voor een opdrachtgever in de buurt van Heerenveen zijn wij op zoek naar een plaatwerker. Het bedrijf waar jij gaat werken heeft ervaring met product- en machineontwikkeling in alle productieafdelingen binnen de metaaltechniek. Men kan hier dus terecht voor lassen en constructie, verspaning, montage en plaatwerk. Daarnaast bedenkt en ontwerpt een sterk team van ontwikkelaars en engineers, oplossingen voor specifieke product- of productieproblemen van een klant. Door een perfecte samenwerking tussen de ontwikkelafdeling en productieafdeling is het ontwerpen, produceren, testen en door ontwikkelen van prototypes een vloeiend proces.

Als plaatwerker houd jij je bezig met het meten, snijden en assembleren van plaatmetaal. Dit doe je met behulp van een lasersnijmachine en het kanten/ zetten. Een veel voorkomende taak binnen deze functie is het bedienen en instellen van de lasersnijmachine. Hier wordt je intern voor opgeleid. Bij het kanten/ zetten bewerk je de vorm van het metaal. Dit doe je door het oproepen van de juiste programma’s, het gebruiken van de juiste messen en vervolgens de platen naar werkinstructie te zetten.

Wij zoeken voor de opdrachtgever iemand die fulltime aan de slag wil. Bij goed functioneren is er kan op een vast dienstverband.

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde opleiding in een technische richting
> je hebt enige ervaring met metaalbewerking
> je hebt affiniteit met machines en computers

Enthousiast geworden om als plaatwerker aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met Abiant Techniek op 050 206 02 00 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via