Vacature: Leerling dakdekker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Bedum
  • Vacaturenummer 104814

Over de functie

Ben jij iemand die de handen graag uit de mouwen steekt en die niet terugdeinst voor een zware klus? Heb je verder geen last van hoogtevrees? Dan is dit jouw kans om het vak van dakdekker onder de knie te krijgen! Lees hier wat de functie inhoudt en of jij de aanpakker bent die wij zoeken.

Onze opdrachtgever is gevestigd in het noordoosten van Groningen en is in de provincie actief in het herstel, de restauratie en het vernieuwen van allerlei soorten daken. Hierbij zijn rieten daken de specialiteit, maar ook voor klussen met pannendaken en timmerwerken worden opdrachten aangenomen. Wij zoeken voor dit bedrijf op zeer korte termijn een handige aanpakker. Je bent dus niet vies van een zware klus en bent daarnaast een echte doorzetter die bereid is om het vak van dakdekker onder de knie te krijgen.

Je komt te werken bij een klein familiebedrijf dat als zo’n 15 jaar actief is in de wereld van dakbedekking. De werkzaamheden verschillen van kleine reparaties tot grote restauratieprojecten. Er heerst een echte no-nonsense mentaliteit, maar met de kennis en ervaring die dit bedrijf aan boord heeft is dit een mooie plek om jezelf te ontwikkelen.

Een VCA- certificaat is voor deze functie geen harde eis. Deze zou je op termijn eventueel kunnen halen. We zijn op zoek naar iemand die fulltime aan de slag wil. Ben je iets minder beschikbaar maar lijkt dit jou wel geweldig om te doen? Ook dan komen wij graag met jou in contact!

Functie-eisen

> je bent een echte aanpakker
> je hebt geen last van hoogtevrees
> je bent leergierig

Ben jij de leerling dakdekker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via