Vacature: Machinist roterende verreiker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Spijk
  • Vacaturenummer 104815

Over de functie

Ben jij niet onbekend met het besturen van een verreiker en wil je graag fulltime aan het werk? Stop dan met zoeken! Wij hebben de ideale functie voor je beschikbaar.

Als machinist op de verreiker ga je aan het werk op een grootschalig bouwproject in Noord Groningen. Je komt te werken op een grote bouwplaats waar een professionele en gestructureerde werksfeer heerst. Met behulp van een roterende verreiker help je met het verplaatsen van materialen. Hierbij werk je direct samen met de timmerlieden die op locatie aan het werk zijn. Als ervaren bestuurder heb je inzicht in situaties en neem je initiatief. Je blijft niet wachten tot er nieuw werk komt, maar helpt ondertussen de medewerkers op de bouwplaats.

Voor de functie wordt een goed salaris geboden. Daarnaast kun je fulltime aan het werk en ben je actief in de dagdiensten. In de eerste instantie duurt deze klus tot het einde van het jaar, maar wanneer jij je kundigheid bewijst kan er vaker een beroep op jouw diensten gedaan worden.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat
> je bent in het bezit van een TCVT- certificaat
> je hebt ervaring op de verreiker

Ben je enthousiast geworden over deze vacature van machinist verreiker? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via