Vacature: bbl leerling akkerbouw / loonwerk

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband werken en leren
  • Standplaats Groningen
  • Salaris Tussen €9,- en €11,- per uur
  • Vacaturenummer 104827

Over de functie

Jouw hart ligt in de agrarische sector, en dan met name bij geavanceerde trekkers en ander groot landbouwmaterieel. Wil jij jouw kennis en vaardigheden hierover de komende jaren uitbreiden? Dan is dit jouw kans! Vanaf september 2019 starten wij weer met de BBL opleidingen akkerbouw en loonwerk . Ook wanneer alleen nog een stageplek zoekt kun je contact opnemen! Wat wij voor elkaar kunnen betekenen lees je hieronder.

Afhankelijk van jouw voorkennis en eventueel eerder gevolgde opleidingen start je in september met één van deze 2 of 3 jaar durende BBL opleidingen. Je leert tijdens deze opleidingen alles over landbouwmachines en de juiste afstemming ervan op de teelt, de grond of het weer. Ook de techniek, reparaties en het onderhoud van deze machines komt in de opleiding aan bod. Verder leer je over verschillende gewassen en veilig werken. Ook kunnen aanvullende certificaten zoals een trekker rijbewijs, een VCA- en heftruckcertificaat via de opleiding behaald worden.

Abiant gaat samen met jou op zoek naar een leerbedrijf dat goed bij jou past. Zo kun je 4 dagen in de week praktijkervaring opdoen in een omgeving met vakmensen. Daarnaast ga je één dag per week naar school om ook theoretische kennis op te doen. Deze komt goed van pas wanneer je de rest van de week op de werkvloer aan de slag bent.

Ben je al met een bbl opleiding begonnen maar zoek je nog een geschikt leerbedrijf? Ook dan kunnen wij jou helpen de ideale werkplek te vinden. Neem dus gerust contact op om de mogelijkheden te overleggen.

Functie-eisen

Bij voorkeur ben je in het bezit van:
> enige werkervaring in de agrarische sector of in het loonwerk
> een vooropleiding in de richting agrarisch (bijvoorbeeld akkerbouw of loonwerk)
> een spuitlicentie

Sta jij te popelen om je kennis over akkerbouw te vergroten? Laat dan hier jouw gegevens achter. Abiant neemt contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze BBL- coördinator Veronie Jansen op het telefoonnummer 06 10 49 63 91 of via vjansen@abiant.nl.

Deel deze vacature via