Vacature: Aankomend machineoperator

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij werken in de techniek maar heb je hier nog geen werkervaring in? Sta jij er voor open om nieuwe dingen te leren? Dan wil jij deze vacature niet missen! Wij hebben een werkplek voor een aankomend machineoperator beschikbaar in de omgeving van Emmen.

Onze opdrachtgever is ervaren in het lasersnijden van kunststof halffabricaten. Lasersnijden is een techniek waarbij met behulp van machines halffabricaten worden vervaardigd uit plaatmateriaal op maat en naar wens.

Als machineoperator ga jij de lasersnijmachine bedienen en programmeren. Heb je nog geen ervaring als machineoperator maar heb je wel technisch inzicht? Ook dan komen wij graag met jou in contact! In deze functie van aankomend machineoperator wordt je binnen het bedrijf opgeleid.

Er is fulltime werk voor langere periode in dagdiensten. Belangrijk is dat je beschikt over technisch inzicht en affiniteit hebt met het bedienen van machines. Een opleiding in de techniek is hierbij niet vereist. Een goede mentaliteit en doorzettingsvermogen wel!

Functie-eisen

> je beschikt over technisch inzicht en hebt affiniteit met het bedienen van machines
> je bent gemotiveerd en je bent een doorzetter

Zie jij jezelf al aan het werk als machineoperator? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met Abiant Techniek op 050 206 02 00 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via