Vacature: Monteur landbouwmechanisatie bij Oosterhof B.V.

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Rodeschool
  • Salaris Tussen €12,- en €18,- per uur
  • Vacaturenummer 104611

Over de functie

Ben je klaar voor een veelzijdige baan in de akkerbouw sector waar je jouw passie voor techniek in kwijt kunt? Dan is deze vacature monteur landbouwmechanisatie net wat voor jou!

Oosterhof B.V. is een veelzijdig Landbouwmechanisatiebedrijf met twee vestigingen, in Roodeschool en Ten Boer. Door voortdurend te investeren in personeel, vakmanschap en moderne techniek en door steeds in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen, zijn zij een bedrijf met vakkundige en gemotiveerde medewerkers en bieden zij kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke service. Kortom, precies datgene waar een agrarische ondernemer vandaag de dag behoefte aan heeft.

Landbouw Mechanisatiebedrijf Oosterhof B.V. is lid van de Metaalunie, heeft een erkend SKL keuringsstation, een VA-keur certificaat en is tevens een Fedecom erkend leerbedrijf. Voor tractoren van de merken Case IH, Steyr, Kverneland, Kramer, Beco, Trimble, Bogballe, Trioliet, Tulip en Imants houden zij vele onderdelen op voorraad hun magazijnen. Mede dankzij een directe levering vanuit de fabriek, kunnen zij een snelle service en reparatie aanbieden, zowel vanuit de werkplaats als op locatie.

De wereld om ons heen verandert in een hoog tempo. Technologische ontwikkelingen en oplossingen binnen de landbouw en mechanisatie volgen elkaar snel op. Naast de verkoop van GPS-systemen, worden nu de eerste landbouw drones verkocht. Daarop volgend wordt alweer de eerste zelfrijdende tractor getest. Oosterhof Mechanisatie is vooruitstrevend en in de provincie Groningen sinds jaren koploper op het gebied van verkoop en ondersteuning van GPS-systemen, drones en dataverwerking en het maken van taakkaarten.

Wegens uitbreiding van het team in Roodeschool zijn zij op zoek naar een allround monteur landbouwmechanisatie. In deze functie van monteur landbouwmechanisatie:
> zorg je voor het klaarmaken en onderhouden van trekkers en machines voor de akkerbouw
> monteer je GPS-systemen en los je aanverwante storingen op
> beantwoord je gebruikersvragen van klanten
> los je zowel intern in de werkplaats als op locatie technische storingen op

Om deze werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren is het een must om kennis te hebben van hydrauliek en elektronica. Verder ben je bekend met de technieken van Canbus, Isobus en Load Sensing systemen.

Wij bieden voor deze functie:
> een fulltime dienstverband
> de mogelijkheid tot een vast contract op termijn
> interne scholingsmogelijkheden vanuit Oosterhof
> werken met een enthousiast team op een nieuwe goed uitgeruste locatie

Functie-eisen

> je hebt minimaal een afgeronde mbo opleiding mobiele werktuigen, niveau 3 of 4
> je bent in bezit van rijbewijs B
> je bent in het bezit van een VCA- certificaat (of bereid om deze te behalen)
> je bent bereid om storingsdiensten te draaien

Ben jij dé kandidaat voor deze vacature van monteur landbouwmechanisatie? Solliciteer dan gelijk! Abiant Bedum verzorgt voor Oosterhof B.V. de werving- en selectieprocedure. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via