Vacature: Fietsenmaker

  • Salaris Tussen €10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij affiniteit met techniek, vindt je het geweldig om fietsen te repareren en wil je hier middels het volgen van scholing jouw werk van maken? Of heb je wellicht zelfs ervaring als fietsenmaker en zoek je een nieuwe werkplek om jouw vakmanschap toe te passen? In de regio Scheemda zoeken wij een nieuwe collega fietsenmaker! Lees hier wat de functie inhoudt.

Onze opdrachtgever is gevestigd in de regio Oost- Groningen en is gespecialiseerd in stadsfietsen, elektrische fietsen en verkoopt verder kinderfietsen en fietsaccessoires. Grenzend aan de sfeervolle fietsenwinkel bevindt zich de ruime en zichtbare werkplaats vanuit waar jij veel aan het werk zal zijn. Als fietsenreparateur in de werkplaats bestaan jouw taken voornamelijk uit het aannemen, inplannen en uitvoeren van reparaties en onderhoudsbeurten. Dit doe je voor zowel stadsfietsen als voor elektrische fietsen. Verder zorg je er voor dat nieuwe fietsen rijklaar worden gemaakt en overleg je met klanten over reparaties, garanties en schadegevallen.

Als medewerker in de fietsenwinkel ben je proactief in het welkom heten van klanten die de winkel binnenkomen. Je bent dus iemand die graag een praatje maakt en benadert mensen op een vriendelijke manier. Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe fiets, het uitvoeren van een reparatie, of een gewoon een korte vraag; “weet ik niet” is voor jou geen antwoord en met jouw adviezen voelen klanten zich dus altijd goed geholpen. Verder help je met werkzaamheden rondom het kasbeheer, de voorraad, en het opruimen van de winkel.

Het salaris ligt tussen de €10,- en €15,- bruto per uur. De hoogte hiervan hangt samen met jouw ervaring in deze branche.

Functie-eisen

> je hebt een technische achtergrond
> je hebt de opleiding fietsentechnicus afgerond (of bent bereid deze te gaan volgen)
> je hebt ervaring met verkoop/ detailhandel
> je bent sociaal en klantgericht ingesteld

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan de slag als fietsenmaker? Solliciteer dan direct! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via