Vacature: Technisch operator

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Oostwold
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Je bent een harde werker en hebt ervaring met geautomatiseerde procesbesturing. Je werkt met uiterste precisie en in een onverwachte situatie blijf je kalm en denk je niet in problemen maar in oplossingen. Ben jij de persoon die we hier omschrijven? Dan ben jij misschien wel de nieuwe technisch operator die wij zoeken!

Voor de Groenvoederdrogerij in Oldambt zoeken wij van af heden een ervaren operator die graag fulltime aan het werk wil. Bij dit bedrijf worden diervoeders en strooisels voor de agrarische sector geproduceerd. Denk hierbij aan gras, luzerne en stropellets. In de fabriek staan 2 trommeldrogers met een waterverdampingcapaciteit van 45.000 liter per uur. De verschillende eindproducten worden in bigbags en grote balen afgeleverd. Producten worden het hele jaar door geleverd en dit betekent dus ook dat je het hele jaar door werk hebt!

In de functie van technisch operator ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het optimaal instellen van de machines. Onder jouw leiding verloopt het productieproces op soepele wijze. Door jouw ervaring weet op de juiste manier te handelen wanneer de machines eens niet helemaal goed werken. In zo’n situatie hou jij je hoofd koel en voer je kleine mechanische of elektrische reparaties uit zodat de machines binnen de kortste keren weer optimaal draaien.

We zijn op zoek naar een echte teamplayer die over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Je laat zien leergierig te zijn en neemt zelf initiatief. Er wordt gewerkt volgens een 2 of 3-ploegenrooster. In de wintermaanden draai je alleen dagdiensten. We zoeken iemand die voor langere tijd fulltime beschikbaar is. Het salaris voor deze functie wordt bepaald op basis van jouw ervaring en ligt tussen de €11,44 en €15,52 bruto per uur..

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een Vapro diploma
> je bent in het bezit van een heftruckcertificaat
> je hebt ervaring met rijden op een shovel
> je hebt werkervaring met geautomatiseerde procesbesturing

Beschik jij over de juiste ervaring en wil je graag aan de slag als technisch operator? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Over het bedrijf


Deel deze vacature via