Vacature: Onderhoudsmedewerker groen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij een mbo-opleiding gevolgd in de richting groen en wil je nu graag in de praktijk aan het werk? Ben je verder praktisch ingesteld en op zoek naar een nieuwe fulltime baan? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou beschikbaar! Lees hier wat de functie onderhoudsmedewerker groen inhoudt.

Onze opdrachtgever is een klein en groeiend bedrijf dat gevestigd is in de regio Leek. Je gaat hier werken in een team van jonge en gemotiveerde medewerkers. De communicatie met de mensen in jouw team verloopt dus via korte lijnen. Als hovenier voer je onderhoudswerkzaamheden uit aan de tuinen van particulieren. Dit doe je voornamelijk in het gebied dat ligt tussen Groningen en Drachten.

Doordat je vanuit school en/ of eerdere werkervaring kennis hebt van werkzaamheden in het groen is het voor jou mogelijk om zelfstandig onderhoud aan tuinen uit te voeren. Taken zoals snoeien, maaien, herstraten, onkruid wieden en bloemen planten zijn voor jou dus gesneden koek. Daarnaast zal je jouw collega’s ook assisteren bij het bestraten van tuinen, en het plaatsen van schuttingen, schuurtjes en overkappingen.

Je krijgt bij onze opdrachtgever de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Als hovenier ga je fulltime aan het werk. Hierbij duren jouw werkdagen doordeweeks ongeveer van 07:45 tot 16.00 uur. De startdatum van deze functie zal in overleg met jou worden bepaald. Als onderhoudsmedewerker groen ligt jouw salaris tussen de €10,- en €15,- bruto per uur. Uiteraard hangt de hoogte samen met jouw ervaring en leeftijd.

Functie-eisen

> je hebt een opleiding in de richting groen gevolgd
> je bent in het bezit van rijbewijs B (BE is een pre)
> je hebt werkervaring met werkzaamheden in het groen

Ben jij de onderhoudsmedewerker groen waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via