Vacature: Schilder

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben je graag op verschillende plaatsen aan het werk en heb je ervaring als schilder? Ben je daarnaast ook iemand die graag met collega’s samenwerkt? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Voor een schildersbedrijf in de omgeving van Leek zoeken wij een ervaren schilder. Het werk bestaat voornamelijk uit renovatie schilderwerk aan woningen van particulieren. Dit werk doe je zowel binnen- als buitenshuis. Aan het begin van de werkdag vertrek je samen met een collega naar de klus. Samen voeren jullie alle voorkomende werkzaamheden zoals afplakken, schuren, schoonmaken en opruimen uit. De schilder die wij zoeken kan zelfstandig werken en heeft aantoonbare ervaring in meerdere facetten van het vak.

Wanneer het van beide kanten goed bevalt, bestaat de mogelijkheid tot een dienstverband voor langere tijd. Het salaris wordt betaald volgens de Schilders-cao en ligt tussen de € 13,- en € 16,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je hebt een opleiding tot schilder gevolgd
> je bent in het bezit van rijbewijs B (BE is een pre)
> bezit van een VCA- certificaat is een pre
> je werkt nauwkeurig en bent klantgericht

Ben je enthousiast geworden over deze vacature van schilder? Solliciteer dan gelijk! Neem voor vragen gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via