Vacature: Onderhoudsmedewerker productie

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Hoogeveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring in een productieomgeving, kennis van mechanische techniek en lijkt het jou fantastisch om zelfstandig onderhoud en inspecties aan machines uit te voeren? Lees dan snel verder wat deze vacature onderhoudsmedewerker productie in Hoogeveen inhoudt.

Onze opdrachtgever is onder andere leverancier van hoogwaardige smeermiddelen ter onderhoud en optimalisatie van machines. Na het volgen van een interne opleiding voer je als onderhoudsmedewerker productie voor dit bedrijf smeer-technisch onderhoud uit. Denk hierbij aan werkzaamheden die variëren van het verversen van olie, het nemen van monsters voor analyses en het doorsmeren van machines en lagers. Verder voer je zelfstandig inspecties uit en signaleer en rapporteer je over storingen en lekkages in smeersystemen. De kennis en uitgevoerde werkzaamheden weet je op vakkundige en klantvriendelijke wijze over te brengen aan klanten.

Omdat je tijdens de rapportage onder andere gebruikt maakt van MS Office is het van belang dat je hier basiskennis van hebt. Wij zoeken iemand met een echte doorzettersmentaliteit die fulltime beschikbaar is.

Functie-eisen

> je hebt een achtergrond in de productie/industrie, bijvoorbeeld als (proces)operator
> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je bent communicatief vaardig en gaat gemakkelijk zelfstandig op pad

Ben jij de onderhoudsmedewerker productie waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via