Vacature: Objectleider Friesland

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij hebt ervaring met schoonmaakwerkzaamheden en jij bent een topper op organisatorisch vlak. Weet jij daarnaast op een leuke manier een team aan te sturen en te motiveren? Dan wil jij deze vacature niet missen! Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een objectleider, of een objectleider in opleiding, voor district Friesland.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het inventariseren en plannen van de werkzaamheden, het uitvoeren van controles van de schoonmaak, het voeren van gesprekken met opdrachtgevers en medewerkers, het bestellen van middelen en materialen en het verwerken van de uren in onze online portal. Je bent verantwoordelijk voor de bezetting en de uitvoering van de schoonmaak op meerdere locaties in een rayon, waarbij het voor kan komen dat je ook zelf een deel van de uitvoerende werkzaamheden op je neemt.

Van de nieuwe objectleider verwachten we een flexibele instelling en dat hij/zij ook wil werken als vliegende keep bij ziekte en/of vakantie van collega objectleider. Het betreft een baan voor in eerste instantie 15 – 25 uur per week, met mogelijkheid tot uitbreiding in de toekomst. Bij een wederzijdse prettige samenwerking is er uitzicht op een vaste aanstelling.

Voor deze functie is goed Nederlands spreken, schrijven en lezen een eis, dit in verband met (veiligheids-)instructies. Net als het hebben van rijbewijs B, omdat je in de hele regio ingezet kunt worden. Tevens beschik je over een (basis)vakopleiding schoonmaker en is het een pre als je aantoonbare operationele kennis en leidinggevende ervaring hebt binnen de schoonmaakbranche.

Spreekt deze functie je aan, woon je in de provincie Friesland en zoek je een leuke uitdagende baan met veel afwisseling, reageer dan zo spoedig mogelijk!

Functie-eisen

>Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschift
>Je bent in bezit van rijbewijs B
>Je bent in bezit van een (basis) vakopleiding schoonmaker
> Het is een pre als je aantoonbare kennis en leidinggevende ervaring binnen de schoonmaakbranche hebt
>Je bent enthousiast en een doorzetter
> Je bent woonachtig in Friesland

Ben jij de objectleider die wij zoeken? Solliciteer dan direct. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via