Vacature: Monteur hekwerk

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Middelstum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en goed zelfstandig kan werken? Onze opdrachtgever Fancy Fences Siersmeedhekwerk B.V. zoekt een monteur voor elektrische poortaandrijvingen.

Als monteur houd je je bezig met het onderhouden, repareren en plaatsen van inrijpoort automatiseringssystemen, toegangscontrole systemen en intercom/videosystemen. Het gaat om alle elektronica die je tegen kan komen bij een poort die toegang geeft tot een terrein zowel bij particulieren als in de industrie. In deze functie werk je geheel zelfstandig en heb je het vermogen in oplossingen te denken. Naast de werkzaamheden als monteur zorg je ook voor je eigen inkoop.

Het gaat om een functie van 40 uur per week. Vanuit Abiant krijg je een arbeidscontract voor bepaalde tijd en onze opdrachtgever heeft te kennen gegeven je daarna bij goed bevallen een contract bij het bedrijf aan te bieden.

De ideale kandidaat is goed technisch onderlegd en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. Daarnaast lees en begrijp je Engelse teksten met installatievoorschriften. Je bent fulltime beschikbaar en bereid over te werken indien dit nodig is.

Functie-eisen

> je bent technisch goed onderlegd met een opleiding richting elektrotechniek
> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je hebt ervaring in een vergelijkbare functie

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Neem contact op met ons uitzendbureau Techniek op het telefoonnummer 050 206 0200 of mail je cv naar techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via