Vacature: Allround agrarisch medewerker

  • Salaris Tussen € 9,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 32 - 36 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij op zoek naar een mooie fulltime baan op een melkveebedrijf en woon je in de regio Joure? Dan komen wij graag met jou in contact! Lees hier wat deze functie van allround agrarisch medewerker inhoudt.

Het melkveebedrijf waarvoor je aan de slag gaat heeft meer dan 250 melkkoeien op stal staan. In de ochtenden en middagen wordt er volgens een rooster gemolken. In deze functie ben je in staat om deze werkzaamheden zelfstandig te verrichten. Ervaring als melker is dus een vereiste. Ook in het weekend kan je worden ingeroosterd, maar dat is voor jou geen probleem. Naast het melken van koeien ga je op de 170 hectare grond van dit bedrijf aan het werk. Met de trekker ga jij het land op om grond te bemesten, gras te maaien, te schudden, te wiersen en in te kuilen.

Zoals gezegd betreft dit een fulltime functie van circa 38 uur per week. In de drukke zomermaanden komt het ook geregeld voor dat je weken van rond de 50 uur maakt. We zoeken dus iemand met een agrarisch hart die het leuk vindt om veel uren te draaien. De verloning wordt gedaan volgens de cao productiegerichte dierhouderij en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B en T
> je hebt werkervaring als zelfstandig melker
> je hebt ervaring met mest rijden en grasoogst

Ben je enthousiast geworden van deze vacature van allround agrarisch medewerker? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via