Vacature: Accountmanager landbouwmechanisatie bij S. Tjalma B.V.

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Oldekerk
  • Salaris Tussen €15,- en €20,- per uur
  • Vacaturenummer 104274

Over de functie

Voel jij je helemaal thuis in een commerciële rol en heb jij werkervaring als accountmanager? Heb je daarnaast een achtergrond in de agrarische sector en spreek je de Duitse taal? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor S. Tjalma B.V!

Met de tijd verandert wet- en regelgeving en daardoor doen zich nieuwe kansen voor. Dit is onder andere de reden dat Tjalma voor de regio Nederland en Noord Duitsland op zoek is naar een accountmanager landbouwmechanisatie. Als accountmanager krijg jij de taak om in dit gebied potentiële of nieuwe afnemers van bemestingstankwagens en andere landbouwwerktuigen te bezoeken en te adviseren. Ook bezoek je bestaande klanten en weet je zo vruchtbare samenwerkingen voor de toekomst te verzekeren. Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met ervaring als accountmanager in de agrarische sector. Deze ervaring is belangrijk omdat de functie een grote mate van zelfstandigheid kent. Omdat je veel zelfstandig op pad gaat ook in Duitsland daarom is het van belang dat je de Duitse taal meester bent.

S. Tjalma B.V. is een gevestigde naam op het gebied van landbouwmechanisatie. Het bedrijf richt zich met zijn diensten en producten onder andere op het produceren, repareren en importeren van landbouwmachines. Zo is Tjalma onder andere dealer van het topmerk Massey Ferguson. Van dit merk leveren zij de volledige lijn trekkers, verreikers, persen en hooibouwmachines. Daarnaast worden er landbouwmachines van diverse andere kwaliteitsmerken zoals Göweil, Rolland en Tjalma verkocht en gerepareerd.

Als accountmanager ben jij op doordeweekse dagen fulltime aan het werk. Zowel Tjalma als Abiant richt op een samenwerking voor de langere termijn. Jouw salaris wordt op basis van jouw ervaring en kennis in overleg vastgesteld en ligt tussen de €15,- en €20,- bruto per uur. Als accountmanager heb je verder recht op fijne aanvullende voorzieningen zoals een eigen auto, laptop en telefoon van de zaak.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs BE (C is een pre)
> je hebt werkervaring als accountmanager in de agrarische sector

Ben jij de accountmanager landbouwmechanisatie waar S. Tjalma B.V. naar op zoek is? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via