Vacature: Meewerkend voorman betonwerken

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Niet zomaar productiewerk is wat jou aanspreekt, maar bouw gerelateerd productiewerk! Heb jij ervaring in de bouw, beschik jij over leidinggevende capaciteiten en ben je organisatorisch sterk aangelegd? Dan is de functie meewerkend voorman betonwerken echt iets voor jou!

Voor een opdrachtgever in de buurt van Leek zoeken wij per direct een paar sterke handen die gaan meehelpen in de productie van prefab betonelementen. De werkzaamheden worden in een productielijn uitgevoerd om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Als meewerkend voorman werk je mee in het bestaande team maar heb je daarnaast de taak het team aan te sturen en leiding te geven.

Wij zoeken voor deze functie een aanpakker die affiniteit heeft met de bouw of techniek. Het betreft een fulltime functie met afwisselende taken. De werktijden liggen tussen 07:00 en 18:00 uur. Er wordt bij de aanstelling ingezet op een langdurig dienstverband dus ook met het oog op de toekomst zit je hier goed! Daarnaast mag het salaris er ook zijn; als meewerkend voorman betonwerken verdien je tussen de €12,00 en €16,00 bruto per uur.

Onze opdrachtgever is producent van betonnen bouwelementen voor tal van toepassingen. Dankzij de grote kennis en ervaring, in combinatie met innovatief werken en denken en een grote mate van efficiëntie is onze opdrachtgever een toonaangevende partner voor architecten en aannemers in binnen- en buitenland.

Functie-eisen

> je beschikt over een opleiding in de bouw/techniek
> je kunt zelfstandig tekeningen lezen
> je beschikt over een rijbewijs B
> je beschikt over een geldig VCA-certificaat

Ben jij de meewerkend voorman betonwerken waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via