Vacature: Allround timmerman

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring als timmerman en ben je op zoek naar een nieuwe werkplek waar jij jezelf kunt ontwikkelen? Meerdere bedrijven in de regio Spijk zijn op zoek naar jou! Voldoende keuze dus om een plaats te vinden die bij jou past. Lees hier waar jij als allround timmerman aan de slag kunt.

Als allround timmerman kun je aan de slag bij verschillende bedrijven uit de buurt van Spijk. Zij verrichten met name werkzaamheden omtrent nieuw- en verbouw, onderhoud, renovatie en herstel van bevingsschade. Kwaliteit, kennis en vakmanschap hebben staan bij onze opdrachtgevers hoog in het vaandel. Zij zijn al decennia lang een begrip in de bouw.

Als timmerman ben je dus bezig met klussen op het gebied van badkamerrenovaties, keukenrenovaties, kozijnen, ramen en deuren en dak onderhoud. Genoeg afwisseling in jouw functie als allround timmerman dus! Bij alle facetten bied jij ondersteuning. Je werkt voornamelijk op locatie bij klanten, waarbij je soms met een collega en soms zelfstandig naar klussen toe gaat en werkzaamheden uitvoert. Hierbij is het mogelijk om gebruik te maken van bedrijfsvervoer.

Het salaris voor de ze rol als allround timmerman ligt tussen de €13,63 en €16,89 bruto per uur. De aangeboden functies zijn voor langere tijd. Wanneer de werkzaamheden van beide kanten goed bevallen heb je kans op een vaste aanstelling bij de opdrachtgever.

Functie-eisen

> je hebt werkervaring als timmerman
> je hebt een bouwkundige opleiding afgerond
> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je bent in het bezit van een VCA- certificaat (of bereid om deze te halen)

Voldoe jij aan de gestelde criteria en wil jij graag aan de slag als allround timmerman? Stuur dan je cv op! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via