Vacature: Machine insteller/operator

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor een metaalverwerkend bedrijf in Assen zijn wij op zoek naar een machine insteller/operator die het rolvormproces wil leren. Ben jij leergierig, nauwkeurig en heb je een achtergrond in de metaal? Dan ben jij de machine insteller/operator die we zoeken!

De werkzaamheden die je gaat verrichten zijn het instellen en ombouwen van machines vanaf duidelijke werkinstructies. Bij het bedrijf worden op 6 verschillende walslijnen klant specifieke profielen van metaal geproduceerd. Het is een kleinschalig bedrijf, korte lijnen, een duidelijke werkwijze. Het rolvormen is een vak. Alleen met goede intern opgeleide vakmensen kunnen metalen profielen worden geproduceerd.

Je beschikt over een lts/mts opleiding Metaaltechniek/Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig en ervaring in de metaal is een pré. Je bent accuraat en je kunt zelfstandig werken. De kneepjes van het vak worden je in de praktijk bijgebracht.

Wij bieden je een fulltime functie, goede arbeidsvoorwaarden en uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur.

Functie-eisen

Ben je enthousiast geworden van de vacature machine insteller/operator? Solliciteer dan direct!

Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact op met ons uitzendbureau Techniek op het telefoonnummer 050 206 0200 of mail je cv naar techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via