Vacature: Groenvoorziener

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor hoveniersbedrijven is het seizoen in volle gang. Daarbij kunnen zij de hulp van gemotiveerde groenvoorzieners goed gebruiken. Heb jij ervaring met werk als groenvoorziener en wil je graag aan de slag? Dan komen wij graag met jou in contact.

Als groenvoorziener assisteer je veelal een vakbekwaam hovenier of ga je in bepaalde gevallen zelfstandig op pad. De werkzaamheden bestaan onder andere uit schoffelen, snoeien, het bestrijden van onkruid, bladblazen, bosmaaien, grasmaaien en overig groenonderhoud. Je bent dus veel in de buitenlucht aan het werk en dit doe je graag. De werkzaamheden zijn veelal bij particulieren en bedrijven, maar kunnen ook bij gemeenten en instellingen plaatsvinden.

Onze opdrachtgevers zijn gevestigd en actief in het Westerkwartier, de Marne (beide provincie Groningen) en gemeente Noordenveld (provincie Drenthe). We zoeken mensen met een flexibele instelling. Het betreft een fulltime functie waarbij een contract voor langere duur tot de mogelijkheden behoort.

Functie-eisen

> je beschikt over enige ervaring met de werkzaamheden
> je bent in het bezit van een rijbewijs B(E) en eigen vervoer
> je bent in bezit van een VCA-certificaat (of bereid om deze te halen)

Ben jij de groenvoorziener die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via