Vacature: Allround timmerman

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Scheemda
  • Salaris Tussen €13,- en €17,- per uur
  • Vacaturenummer 104887

Over de functie

Sla jij zowel letterlijk als figuurlijk spijkers met koppen op de werkvloer? Ben je verder fulltime een echte harde werker? Dan ben jij voor deze functie van allround timmerman uit het goede hout gesneden!

De bouwsector groeit, en blijft groeien! Hardwerkende vakkrachten kunnen we dus zeer goed gebruiken. Voor verschillende bedrijven uit de buurt van Scheemda zijn wij daarom op zoek naar timmermannen voor zowel nieuwbouw-, verbouw- als onderhoudsklussen. Jouw werkzaamheden als timmerman zijn erg afwisselend.

Moeiteloos lees je bouwtekeningen af om het timmerwerk goed voor te bereiden. Met behulp van professioneel gereedschap zaag je balken en planken op maat. Als een waar vakman weet je tevens moeiteloos naden en aansluitingen weg te werken. Ook het verrichten van onderhoud bij bijvoorbeeld lekkage is voor jou een fluitje van een cent. Kortom, geen dag is hetzelfde!

De timmerman die wij zoeken heeft enige werkervaring in de bouw. Je kunt het timmerwerk daarom prima zelfstandig uitvoeren. Op de werkplaats neem je het initiatief en pak je werkzaamheden op. Je kunt als timmerman direct voor langere tijd fulltime aan de slag. Hierbij werk je van maandag tot en met vrijdag. De salariëring geschiedt volgens de Bouw-cao en ligt tussen de €13,63 en €16,89 bruto per uur.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een VCA- certificaat (of bereid om deze te halen)
> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je hebt werkervaring met timmerwerkzaamheden

Ben jij de allround timmerman waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Voor vragen of voor meer informatie mag je contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via