Vacature: Magazijnmedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij hebt ervaring als magazijnmedewerker en je bent naast mens- en resultaatgericht ook een teamspeler. Heb jij daarnaast de ambitie om door te groeien binnen een bedrijf? Bekijk dan onderstaande vacature !

Voor een opdrachtgever in Groningen zijn we op zoek naar operationele medewerkers die de ambitie hebben om door te groeien naar magazijnbeheerders. Als magazijnmedewerker ga je je voornamelijk bezig houden met: het in ontvangst nemen, opslaan, verwerken en verzenden van goederen. Je zorgt voor een soepele doorstroom van orders en materialen en voor een ordelijk en systematisch beheer van het magazijn.

Bijkomende werkzaamheden zijn:
> het verzamelen van gerangschikte materialen aan de hand van orderbonnen
> het verzendklaar maken van materialen
> het laden en lossen van vrachtwagens
> het verrichten van voor- en na bereidingen voor het bedrukken van jute zakken

De opdrachtgever is een multinationale onderneming die een brede range aan verpakkingsoplossingen biedt. Het betreft een fulltime functie voor langere periode.

Als magazijnmedewerker ben je in staat fysiek zwaar werk te verrichten. Je bent collegiaal maar kunt ook zelfstandig werken. Je bent kritisch op je eigen werk en kunt snel schakelen.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat, of je bent bereid deze te halen
> je bent fysiek in goede conditie
> je kunt een goede controle uitvoeren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Groningen, telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via