Vacature: Medewerker expeditie

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Rijd je graag op de heftruck en beschik je over de nodige ervaring? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zal deze vacature medewerker expeditie je vast aanspreken!

Voor een metaalbewerkingsbedrijf in de stad Groningen zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur/medewerker expeditie. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het thermisch verzinken van staal. Naast het thermisch verzinken worden ook andere diensten aangeboden zoals assemblage, opslag, logistiek, eigen transport en het gereedmaken voor te poedercoaten of natlakken.

Als heftruckchauffeur ben je bereid mee te denken en te werken in de werkplaats. Het gaat hier dus niet om lopende-band werk, maar om heftruckwerkzaamheden waarbij je ook de zware metalen objecten moet kunnen tillen. Je gaat werken in de dagdienst.

Wat bieden wij?
> je komt te werken in dagdiensten
> een salaris conform de cao grootmetaal
> ADV-toeslag
> 25 vakantiedagen

Functie-eisen

> je bent per direct beschikbaar
> je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat of bent bereid deze te halen
> je beschikt bij voorkeur over aantoonbare werkervaring als heftruckchauffeur
> je bent flexibel inzetbaar qua werktijden en werkzaamheden

Ben of ken jij iemand die dit goed zou kunnen doen? Dan horen wij graag van jou, voor meer informatie over deze vacature medewerker expeditie mag je altijd contact opnemen met ons uitzendbureau in Groningen. Tel: 050 206 00 92 / Mail: vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via