Vacature: Medewerker bestellingen

  • Salaris Tussen € 9,- en € 10,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Je bent net klaar met je examens en je bent op zoek naar werk voor de vakantie. Je bent daarnaast woonachtig in Groningen en per direct beschikbaar. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onderstaande vacature Medewerker bestellingen!

Voor onze opdrachtgever in Groningen zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. In deze functie zal je de bestelde producten verzamelen uit de stellages en als order klaarzetten voor verzending. Je haalt deze orders doormiddel van een kar op. Je hebt een scanner mee waarmee je de producten kunt verzamelen.

Verder verzorg je de controle, het schoonmaken en het bijvullen van de stellages in het magazijn. Het kan zijn dat je bij drukke periodes wordt ingezet op productiewerkzaamheden. Dit houdt in dat je lichte productiewerkzaamheden zal verrichten zoals het plakken van stickers, het in elkaar zetten van producten.

Wij zijn op zoek naar kandidaten die tot september beschikbaar zijn. Wat bieden wij?
> marktconform salaris
> een leuke, afwisselende baan;
> een baan voor de gehele vakantie
> wekelijks je loon gestort op donderdag

Functie-eisen

Voor deze functie heb je geen specifieke kennis nodig. Wel is het van belang dat je een gemotiveerde houding hebt, leergierig bent en van aanpakken weet!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en ben je beschikbaar deze zomer? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Groningen, telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via