Vacature: Montagemedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Provincie Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij dé ervaren montagemedewerker waar wij naar op zoek zijn? Ben je daarnaast communicatief vaardig en werk je graag samen met collega's aan wisselende projecten? Lees dan snel verder!

Als montagemedewerker ga je je bezig houden met het aanbrengen van metalen dak- en wandbeplating op verschillende locaties in Groningen (provincie en stad) en Eemshaven. De opdrachtgever waar voor je komt te werken is het aanspreekpunt voor alle werkzaamheden op het gebied van metaalbouw. De producten waarmee ze de markt bedienen, lopen uiteen van daken en wanden voor bedrijfshallen en industrie tot luifels en gevelbekleding. Voor elke opdracht geldt dat gestart wordt met een goede inventarisatie en nauwkeurig tekenwerk. De materiaalkeuze, engineering en een deel van de productie worden in eigen huis verzorgd. Ze zijn betrokken bij de opdrachtgever en gemotiveerd om elke opdracht tot een succes te maken.

Het fijne aan deze functie? Je gaat samen met collega’s op pad en jullie werken aan verschillende projecten. Hierdoor heb je veel afwisseling wanneer het gaat om locaties en opdrachten.

Wat bieden wij jou?
We bieden je een fulltime baan voor langere periode. Je komt te werken bij een ambitieus bedrijf met vakkennis en servicegerichte collega’s.

Functie-eisen

Jij bent, als de perfecte kandidaat, zo snel mogelijk beschikbaar en je hebt geen hoogtevrees. Je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat, geldig rijbewijs en eigen vervoer en beschikt over enige technische kennis en vaardigheden.

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan als montagemedewerker? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Stadskanaal via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via