Vacature: Installatiemonteur Bakker Installatiebedrijf

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Drogeham
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij installatiemonteur, werk jij het liefst op verschillende projecten en wil je zekerheid qua contract? Dan ben jij de installatiemonteur die Bakker Installatiebedrijf zoekt!

De werkzaamheden die je als installatiemonteur bij Bakker gaat uitvoeren bestaan uit het plaatsen van sanitaire installaties bij particulieren tot de aanleg van riolering bij de plaatselijke voetbalclub.

Mocht je bij Bakker Installatiebedrijf gaan starten dan staat er een eigen bus voor je klaar waarmee je naar de projecten kunt. Bij gebleken geschiktheid krijg je een jaarcontract met goede arbeidsvoorwaarden.
logo Bakker installatie
Bakker Installatiebedrijf heeft ruim 40 jaar expertise in huis op het gebied van elektro, gas, water, zink en dakwerken. Bakker installatiebedrijf gaat met deze ontwikkelingen mee en maakt in de Centrale verwarming, Gas en Watertechniek gebruik van het Rehau polyethyleen leidingen systeem.

Functie-eisen

> je beschikt over een afgeronde opleiding Installatietechniek
> je beschikt over een geldig VCA-certificaat
> je beschikt over een geldig rijbewijs

Enthousiast geworden van deze vacature Installatiemonteur? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met Abiant Techniek op 050 206 02 00 of mail naar techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via