Vacature: Stratenmaker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Je bent sterk en legt met gemak een compleet nieuwe weg of tuin aan. Werk je daarnaast graag in de buitenlucht en heb je ervaring als stratenmaker? Dan zoeken wij jou!

Als straatmaker verricht je naast het reguliere straten ook de voorbereidende en bijbehorende werkzaamheden zoals het plaatsen van wegafzettingen en bebording, het verwijderen van oude bestrating, het reinigen van stenen, het uitzetten, aanbrengen, egaliseren en verdichten van het zandbed, en het stellen van banden, putten en kolken en het bewerken van de bestrating met een trilplaat.

De werkzaamheden vinden zowel bij zakelijke als particuliere klanten plaats. Onze opdrachtgevers zijn gevestigd rondom Emmen.

Het betreft een fulltime functie waarbij een contract voor langere periode tot de mogelijkheden behoort.

Functie-eisen

Naast de ervaring die je meebrengt ben je in het bezit van een VCA-certificaat en het is mooi meegenomen als je een rijbewijs BE hebt.

Zie jij jezelf terug in deze vacature? Stuur dan je cv met motivatie! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Abiant Emmen via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via