Vacature: Assistent service technieker

  • Salaris Tussen € 9,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Steek jij je handen graag uit de mouwen, je weet van aanpakken en opzoek naar een afwisselende baan? Heb je affiniteit met techniek? Dan ben jij de assistent service technieker die we zoeken!

Voor deze functie ga je aan de slag bij een opdrachtgever die gevestigd is in de omgeving van Emmen. Het betreft een technisch service bedrijf dat montage en onderhoud van transportbanden verricht voor de industrie.

Als assistent service technieker assisteer je bij het monteren en vervangen van deze transportbanden. Hiervoor ga je op pad met een ervaren monteur die jou instructies en aanwezigen geeft. Daarnaast ben je betrokken en gedreven in je vak. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Het betreft een 24/7 servicebedrijf waardoor je het geen probleem vind om onregelmatig te werken.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een geldig VCA
> je hebt bij voorkeur enige kennis van transportbanden
> in het bezit van een rijbewijs B

Ben jij de assistent service technieker die we zoeken? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Emmen op 050 206 02 00 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via