Vacature: Chauffeur CE

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Salaris Tussen €14,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 104891

Over de functie

Ben jij (ervaren) vrachtwagen chauffeur, ben je graag onderweg maar wil je niet te lang van huis zijn? Dan is het zeker de moeite waard om deze vacature voor distributie chauffeur CE goed in jou op te nemen. Wellicht ben jij de vrachtwagenchauffeur waar wij naar op zoek zijn.

Onze opdrachtgever is een grote speler in de Retail branche in Europa maar jij gaat voornamelijk rijden in de regio Noord-Nederland. Nadat je geladen hebt bij het distributiecentrum, rijd je met je wagen vol producten naar de winkels toe die met smart op een nieuwe voorraad zitten te wachten. Als chauffeur voel jij de verantwoordelijkheid om de producten op tijd en onbeschadigd af te leveren.

De functie is per direct beschikbaar en je kan zowel fulltime als parttime aan de slag. Bij voorkeur ben je flexibel inzetbaar en vind je het niet erg om ook in het weekend of op feestdagen te werken. Dit gaat uiteraard in overleg. Er is sowieso werk voor de komende 4 maanden en als je goed werk aflevert kan je parttime aan de slag voor langere tijd.

De voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring als vrachtwagenchauffeur. Heb jij nog geen ervaring maar verheug jij je wel op een baan als deze? Ook dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! De verdiensten liggen tussen de €14,- en €15,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je bent in bezit van rijbewijs CE, code 95 en een bestuurderskaart
> enige ervaring als vrachtwagenchauffeur is een pre

Ben jij enthousiast geworden om als distributie chauffeur aan de slag te gaan? Verstuur vandaag nog jouw sollicitatie! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Over het bedrijf


Deel deze vacature via