Vacature: Medewerker bediening

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Spijk
  • Salaris Tussen €9,- en €11,- per uur
  • Vacaturenummer 103637

Over de functie

Ben jij op zoek naar een een afwisselende baan in de horeca? Weet jij door jouw servicegerichtheid alle klanten tevreden te stellen? Dan zoeken wij jou als horecaheld bij Hotel Ekamper!

Wegens uitbreiding van het team is dit gezellige familiebedrijf op zoek naar nieuwe collega's. In deze rol sta je voornamelijk klaar als bedieningsmedewerker, maar als je ziet dat de afwas overloopt help je daar ook zonder problemen een handje mee. Ook komt het voor dat bedrijven maaltijden bestellen voor hun medewerkers. Wanneer dit zo is, spring jij in de auto om deze bestellingen met een glimlach naar locatie af te leveren. Voor deze functie is het belangrijk dat je communicatief vaardig, servicegericht en bovendien stressbestendig bent.

Het terras is van maandag tot en met zaterdag geopend van 12:00 – 24:00 uur, dus je loopt niet weg voor een beetje onregelmatigheid. Er zijn meerdere posities beschikbaar die variëren van minimaal 32 tot 38 uur per week. Het werk is voor langere tijd. Het salaris voor deze functie ligt tussen de €9,50 en €11,00 bruto per uur.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs b en eigen vervoer

Heb je interesse in deze vacature van medewerker bediening? Dan zien we graag je cv tegemoet. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Spijk via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via