Vacature: Allround medewerker akkerbouw

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij vindt het heerlijk om buiten aan het werk te zijn, je handen uit de mouwen te steken en geen dag hetzelfde te doen. Verder heb je een achtergrond in de akkerbouw en breng je kennis over aardappelteelt mee. Past deze omschrijving goed bij jou? Dan pas jij goed in het profiel van allround medewerker in de akkerbouw.

Het akkerbouwbedrijf waarvoor jij gaat werken bevindt zich in de regio van onze vestiging in Spijk en richt zich voornamelijk op de teelt van hoogwaardig pootgoed. Als allround medewerker in de akkerbouw breng je kennis van verschillende akkerbouw teelten mee. Jouw werk zal zich in deze functie vooral richten op de teelt van hoogwaardig aardappelpootgoed. Door jouw ervaring in deze branche weet je bijvoorbeeld ziekten en plagen te herkennen en hier adequaat naar te handelen. Er heerst een no-nonsense bedrijfscultuur. Jij bent dus iemand die rechtdoorzee is en graag vol goede inzet en motivatie zijn werk doet.

Abiant biedt jou de mogelijkheid om voor langere tijd bij dit bedrijf aan het werk te gaan. Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden worden vastgesteld op basis van de cao Open teelten. De hoogte van jouw salaris ligt ten minste tussen de €11,- en €14,- bruto per uur. Uiteraard is de hoogte hiervan afhankelijk van jouw relevante werkervaring.

Functie-eisen

> je beschikt over rijbewijs B en T
> je bent in het bezit van een heftruckcertificaat
> je hebt een mbo+/ hbo opleiding in de richting akkerbouw/ plantenteelt
> je bent in het bezit van een spuitlicentie
> je hebt ervaring met GPS

Voldoe jij aan de bovenstaande omschrijving en wil je graag aan de slag als allround akkerbouw medewerker? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via