Vacature: Interieurbouwer

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Bedum
  • Salaris Tussen €10,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 104903

Over de functie

Ben jij iemand die graag met zijn handen aan het werk is? Ben jij daarnaast iemand die met een timmermansoog houten producten weet te creëren . En ben jij tot slot die enthousiaste fanaticus die graag snel de resultaten ziet van zijn afgeleverde werk? Stop dan niet met lezen, wij hebben namelijk een prachtige uitdaging als interieurbouwer voor jou beschikbaar.

Interieurbouwer of meubelmaker, dat is iets wat jij altijd als baan hebt willen doen of misschien zelfs al eerder hebt gedaan. Jouw hoofdtaken bestaan als interieurbouwer uit het maken van meubels voor winkels, kantoren en particulieren. Je wordt gedurende het hele proces betrokken. Dus vanaf het ontwerp tot de aflevering en montage bij de klant speel jij een rol. Afwisseling en veelzijdigheid zijn dus twee kenmerken die goed bij jou passen.

Door jouw eerdere werkervaring in de houtbewerking zijn werkzaamheden met houtbewerkingsmachines zoals CNC- machines jou zeker niet vreemd. Ook ben je zelfstandig in staat om technische tekeningen te lezen en deze om te zetten naar een prachtig eindproduct.

Bij de functie hoort een salaris van tussen de €10,- en €15,- euro bruto per uur. De hoogte hangt uiteraard af van jouw kennis en relevante werkervaring.

Functie-eisen

> je hebt werkervaring/ een afgeronde opleiding in de richting houtbewerking
> je bent in staat om tekeningen te lezen
> je hebt een VCA- certificaat of bent bereid om deze te behalen
> je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
> je bent bereid om in de kost te gaan

Ben je enthousiast geworden en wil je graag het werk als interieurbouwer? Solliciteer dat direct. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via