Vacature: Leerling stoffeerder

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij beheerst de technieken van het stofferen. Jij hebt oog voor kwaliteit en gevoel voor service. Wil je graag zelfstandig projecten uitvoeren, zeer gevarieerde werkzaamheden hebben en met nieuwe producten op het gebied van vloerafwerking en zonwering bezig zijn? Dan ben jij de leerling stoffeerder die we zoeken!

Als stoffeerder ben je de ambassadeur van het bedrijf. Of het nou gaat om tapijt, marmoleum, pvc vloeren leggen, jij weet het om te toveren naar iets nieuws! Wij zijn op zoek naar een (leerling) stoffeerder die het beste wil zijn in zijn vakgebied en het leuk vind om service en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren bij klanten. Het betreft voornamelijk harde en zachte vloerbedekking. Als stoffeerder werk je dagelijks aan verschillende opdrachten bij diverse opdrachtgevers.

De stoffeerder die we zoeken is gedisciplineerd, nauwkeurig en oplossingsgericht. Je bent flexibel en in staat om de juiste prioriteiten te stellen. Daarnaast beschik je over sociale- en communicatieve vaardigheden.

Wij bieden je een kans je verder te ontwikkelen binnen een groeiende organisatie. Het betreft een fulltime functie in een prettige werksfeer met ervaren en enthousiaste collega’s. Wij bieden je verder prima secundaire arbeidsvoorwaarden met een bruto uurloon is tussen de € 10,- en € 15,- afhankelijk van je ervaring.

Functie-eisen

> je hebt meerdere jaren ervaring als stoffeerder of ziet het als een uitdaging om het vak te leren
> je bent in bezit van rijbewijs B en je bent fulltime beschikbaar
> je bent betrouwbaar en beschikbaar voor langere periode

Ben je geïnteresseerd in deze vacature leerling stoffeerder of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Abiant Stadskanaal, telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via