Vacature: Productiemedewerker Ten Kate Vetten

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Ter Apelkanaal
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Je bent toe aan werk voor langere periode bij een betrouwbaar bedrijf. Je bent een echte aanpakker die het werk ziet liggen. Je hebt vaker in de productie gewerkt en voelt je thuis in productieomgeving.

Ten Kate Vetten produceert natuurlijke dierlijke vetten en eiwitten als waardevolle ingrediënten van levensmiddelen, diervoeding en technische producten. Duurzame producten met een hoge toegevoegde waarde die onze afnemers helpen succesvol te opereren in hun markt. Onze grondstoffen, processen en producten voldoen aan de strengste Europese eisen voor kwaliteit en voedselveiligheid. We behoren tot de grotere producenten van dierlijke vetten en eiwitten in Europa en exporteren onze producten over de gehele wereld.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit wisselende productiewerkzaamheden aan de lopende band. Ten Kate Vetten werkt in ploegendiensten. Wanneer je start draai je eerst mee met een losse dienst en als het wederzijds goed bevalt kun je in een vaste ploeg terecht komen. Heb je daarnaast ervaring als heftruckchauffeur en ben je in het bezit van je certificaat dan is er een combinatie functie mogelijk.

Het gaat om een fulltime functie voor de langere tijd. En naast de vrijheid die je krijgt doordat je op verschillende tijden werkt ontvang je een leuke toeslag voor de avonden en nachten.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een HACCP certificering (of bereid deze te halen)
> je bent in het bezit van een heftruckcertificaat
> je bent woonachtig binnen een straal van 15 km van Ter Apel
> je bent een teamspeler en praktisch ingesteld

Wil jij graag aan de slag als productiemedewerker? Dan zie we graag je cv tegemoet! Abiant Stadskanaal verzorgt voor Ten Kate Vetten de selectieprocedure. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Stadskanaal op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via