Vacature: Assistent brugwachter

  • Salaris Tussen € 13,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij aan de slag als brugwachter bij de belangrijkste waterkering die Nederland kent? Ben je verder per direct beschikbaar voor een tijdelijke klus die in elk geval tot oktober duurt? Lees dan snel verder wat voor mooie functie wij voor jou beschikbaar hebben.

Als assistent brugwachter ga je aan het werk bij de Stevinsbrug op de Afsluitdijk. Wanneer de brugwachter ziet dat de brug open moet wordt jij aan de andere kant opgeroepen. Je voert hierbij controles uit om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt. We zoeken dus iemand met gevoel voor verantwoordelijkheid, die zelfstandig kan werken.

Voor deze functie zoeken wij zowel oproepkrachten als mensen die in de zomervakantie willen werken. In de vakantie moet je in elk geval beschikbaar zijn in de weken 33, 34, 35 en 36. Wellicht kun je na deze periode ook nog gevraagd worden om als oproepkracht te werken.

Het werk wordt gedaan in drie ploegen. De tijden variëren tussen 06:00 tot 14:00 uur, 14:00 tot 22:00 uur en een nachtdienst van 22:00 tot 06:00 uur. Het aantal uren per week kan met de opdrachtgever overlegd worden. Het salaris voor deze functie ligt tussen de €13,- en €14,- bruto per uur. Hier komt nog een toeslag overheen voor het draaien van ploegendiensten. Daarnaast worden ook de gemaakte reiskosten vergoed.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat
> je bent in het bezig van rijbewijs B

Ben jij de assistent brugwachter die wij zoeken? Wij ontvangen graag jouw sollicitatie. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via