Vacature: Medewerker houtindustrie

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Veenwouden
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Werk jij graag met je handen en heb jij affiniteit met hout? Werk jij secuur en wil jij fulltime aan de slag? Dan zal deze vacature voor medewerker houtindustrie jou zeker aanspreken!

Vanwege aanhoudende drukte zijn wij voor onze opdrachtgever in Friesland op zoek naar een medewerker houtindustrie. Je houdt je vooral bezig het machinaal inkorten van hout voor onder andere kozijnen en deuren. Daarnaast zou het fijn zijn als je open staat voor andere werkzaamheden zoals kozijnen lijmen en het opruimen van de werkplaats.

De sfeer in het bedrijf waar je gaat werken is erg gemoedelijk. Het is hier vanzelfsprekend dat je elkaar helpt waar nodig, je doet het met z’n allen. Er worden houten producten gemaakt zoals kozijnen, deuren en schuifpuien. In het productieproces staan kwaliteit, betaalbaarheid en een vlotte levering voorop. Daarnaast is er binnen het bedrijf aandacht voor vernieuwing en wordt er gewerkt volgens een bepaald keurmerk en bepaalde normen om de kwaliteit van de producten te waarborgen.

Een specifieke opleiding of ervaring is voor deze vacature niet vereist. Een gemotiveerde instelling en affiniteit met hout wel. Het gaat om een fulltime functie van 37,5 uur per week voor langere tijd. De werktijden zijn van 07:00 tot 16:00 uur en je bent op de vrijdag middag lekker vrij. Het salaris voor medewerker houtindustrie ligt tussen de €11,- en €13,- bruto per uur afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je hebt affiniteit met hout

Zie jij deze vacature voor medewerker houtindustrie wel zitten? Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via