Vacature: Medewerker tuincentrum

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Standplaats Veenwouden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Binnen werken achter een computer? Dat is niks voor jou! Jij bent iemand met groene vingers en je vindt het leuk om mensen te helpen bij het maken van de juiste plantenkeuze voor hun tuin. Ben jij de persoon die we hier omschrijven? Lees dan verder wat de vacature van medewerker tuincentrum inhoudt.

Voor een tuincentrum in de buurt van Veenwouden zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die het leuk vindt om klanten advies te geven over allerlei soorten planten. Het assortiment van dit tuincentrum varieert van struiken en potplanten tot groenteplanten. Voor ieders smaak is er iets te vinden. De beschikbare planten in de voorraad veranderen bij dit tuincentrum met de seizoenen mee. Dit heeft er mede mee te maken dat alles in de openlucht staat. Je bent dus overdag lekker buiten aan het werk.

Jouw werkzaamheden bestaan veelal uit het verzorgen van de aanwezige planten. Daarnaast help je klanten die vragen hebben en reken je de aangekochte producten af bij de kassa. Het is daarom van belang dat je affiniteit hebt met planten. Omdat het een kleinschalig tuincentrum betreft is er veel tijd voor persoonlijke aandacht voor de klanten. We zoeken dus iemand die het leuk vindt om een praatje te maken.

Aantal dagen is in overleg. Je werkt op deze dagen dagdiensten. Het kan tijdens de drukte gedurende de zomermaanden voorkomen dat je wordt gevraagd om wat vaker te werken. Uiteraard gaat dit in overleg. Het salaris voor medewerker tuincentrum ligt tussen de €10,- en €12,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je bent per direct beschikbaar
> uitgebreide plantenkennis is een harde eis

Zie jij jezelf aan de slag gaan als medewerker tuincentrum? Solliciteer dan direct! Voor vragen of meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Veenwouden via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via