Vacature: Servicemonteur riolering

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij hebt ervaring als servicemonteur, je bent klantvriendelijk en je hebt een dienstverlenende instelling. Heb je daarnaast ook ervaring in de riolering? Dan is deze baan als servicemonteur riolering net wat voor jou!

In verband met een stijgende drukte zijn we voor onze opdrachtgever in de omgeving van Groningen op zoek naar een servicemonteur riolering. Als servicemonteur ben je bezig met het repareren en aanleggen van binnen- en buitenrioleringen. Samen met je collega's verhelp je storingen aan rioleringen. Je voert (kleine) reparaties uit en inspecteert daarnaast bij verstoppingen.

Als servicemonteur ben je het visitekaartje van het bedrijf dus we vinden het belangrijk dat je klantvriendelijk en dienstverlenend bent. Je kunt zelfstandig werken, je denkt in mogelijkheden en je voelt je verantwoordelijk voor een klus. Je bent daarnaast flexibel en vindt het dan ook geen probleem om een klus na 16.00 uur af te maken.

Je gaat werken in een gezellig team je staat sterk in je schoenen want het gaat om een echte ‘monteurs’ omgeving. Het is van belang dat je de werkzaamheden snel oppakt zodat je na een aantal weken zelfstandig op pad kunt en dan weet welke bocht je met welke buis moet verbinden. We bieden je een werkomgeving waarin veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Vindt je het werk echt leuk en pas je goed binnen ons team? Dan is de mogelijkheid er om je uiteindelijk een vast dienstverband aan te bieden!

Functie-eisen

> je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding in de richting GWW
> je kunt zelfstandig werken
> je werkt servicegericht en klantvriendelijk
> je bent in het bezit van geldig VCA- certificaat
> je bent in het bezit van rijbewijs B(E)
> je hebt aantoonbare wekervaring in een soortgelijke functie

Ben je geïnteresseerd in deze vacature servicemonteur riolering of heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Groningen via het telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via