Vacature: Allround hovenier

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Salaris Tussen €13,- en €16,- per uur
  • Vacaturenummer 104920

Over de functie

Als geen ander weet jij hoeveel voldoening een nette en mooie tuin kan geven. Kleurrijke bloemen, mooie groene struiken, een knus terras en eventueel zelfs een moestuin. Maar wát een werk. Voor jou is dit geen enkel probleem. Werken in het groen is jouw passie en jij maakt graag mensen blij met hun tuin. Voel jij je aangesproken? Lees dan snel verder wat deze vacature voor allround hovenier inhoudt!

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Hoogeveen zijn wij op zoek naar een allround hovenier. Je gaat je vooral bezig houden met het aanleggen van tuinen. Of het nu gaat om een bloementuin, een mooi stuk gazon of (sier)bestrating voor een terras, jij bent van alle markten thuis. Zelfs het aanleggen van een vijver is voor jou een leuke uitdaging. Naast tuinaanleg en tuinrenovaties zal jij je ook bezig houden met een stukje tuinonderhoud. De werkzaamheden zijn voornamelijk bij particulieren.

Belangrijk voor deze functie is dat je een opleiding tot Vakbekwaam hovenier niveau 4 hebt gevolgd. Je bent klantvriendelijk en beschikt over een flinke dosis creativiteit om van alle tuinen iets moois te maken naar wens van de klant. Als hovenier neem je al je materialen en gereedschappen mee naar de werkplek. Om al jouw gereedschappen mee te kunnen nemen, is het wel handig als je in bezit bent van rijbewijs B+E.

Het gaat om een fulltime functie voor langere tijd. De verdiensten voor allround hovenier liggen tussen de €13,- en €16,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je hebt een opleiding tot vakbekwaam hovenier niveau 4 afgerond
> je bent in bezit van rijbewijs B en E
> je bent in bezit van een geldig VCA certificaat of bent bereid dit te halen

Kan jij niet wachten om als allround hovenier aan de slag te gaan? Verstuur vandaag nog jouw sollicitatie! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Beilen via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via