Vacature: Kapper

  • Salaris Tussen €10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Standplaats Leens
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij een opleiding tot kapper afgerond en beschik je daarnaast over werkervaring in deze richting? Dan ben jij zeker geknipt voor deze parttime functie van kapper.

Voor een nieuwe vestiging van een gerenommeerde kapperszaak zoeken wij een ervaren en enthousiaste kapper om het team op dinsdag en donderdag te versterken. Deze nieuwe haarsalon is sinds een aantal jaren gevestigd in het noordwesten van de provincie Groningen.

Als ervaren hairstylist ben je zeer vaardig met het uitvoeren van knipbeurten, (bij) kleuren en wassen. Je bent je er van bewust dat het kappersvak meer inhoudt dan het stijlen van de klant. Je bent sociaal vaardig en maakt makkelijk een praatje met klanten. Hierbij ben jij je bewust van verschillende klantwensen en stel jij je representatief en vriendelijk naar mensen op. Jouw kennis over de laatste haartrends gebruik je daarnaast om jouw klanten stuk voor stuk van persoonlijk advies te voorzien. Buiten de standaard werkzaamheden om help je met het opruimen en schoonhouden van de zaak.

Het betreft een parttime baan op dinsdagen en donderdagen. Op deze dagen werk je tussen 09:00 en 17:30 uur. In totaal werk je dus zo’n 16 uur per week; prima te combineren met ander werk of het gezinsleven thuis! Het salaris behorende bij deze functie van hairstylist ligt tussen de €10,00 en €15,00 bruto per uur.

Functie-eisen

> je hebt een opleiding tot kapper afgerond
> je beschikt over werkervaring als kapper

Ben jij de kapper waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via