Vacature: Voorman groenvoorziening

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Assen
  • Salaris Tussen €11,- en €14,- per uur
  • Vacaturenummer 104928

Over de functie

Heb jij kennis van groen en kan jij op een positieve manier medewerkers aansturen en begeleiden? Lees dan snel verder waar jij als voorman groenvoorziening aan de slag kunt!

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Assen zijn wij per direct op zoek naar een voorman groenvoorziening. Als voorman stuur je een groep van ongeveer 4 personen aan. Je werkt voornamelijk met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Het is daarom van belang dat je naast de nodige kennis van groen ook werkervaring hebt met deze doelgroep. Je doel is om deze groep op een leuke en enthousiaste manier met elkaar te laten samenwerken.

Naast dat je de groep aanstuurt werk je zelf ook actief mee. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit schoffelen, onkruid wieden, snoeiwerkzaamheden en grasmaaien.

Het gaat om een fulltime functie. De werkzaamheden worden uitgevoerd in de omgeving van Assen/ Gieten. Het loon voor deze functie ligt tussen de €11,- en €14,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je hebt kennis van werkzaamheden in de groenvoorziening
> je bent psychisch sterk en kan op positieve wijze medewerkers aansturen
> ervaring als voorman is een pre
> je bent in bezit van rijbewijs B+E

Ben jij de voorman groenvoorziening die wij zoeken? Verstuur dan spoedig jouw sollicitatie. Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met Abiant Beilen via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via