Vacature: Koerier

  • Salaris Tussen € 8,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ken jij het Groningse wegennet op je duimpje en vind je het geweldig om tijdens je werk veel onderweg te zijn? Ben je verder klantvriendelijk en woon je in of vlakbij Groningen? Dan ben jij geknipt voor de functie van koerier!

Voor een koeriersbedrijf in de omgeving van Groningen zijn wij op zoek naar een fulltime pakketbezorger. Als koerier breng je (soms zware) pakketten langs bij particulieren en bedrijven in de omgeving Groningen/Drenthe/Assen. We zijn daarom op zoek naar iemand die in, of in de nabije omgeving van Groningen woont.

Van maandag tot en met vrijdag ga je met de bestelbus op pad om de pakketten die op jouw bezorglijst staan langs te brengen. Omdat je goed bekend bent met het Noordelijk wegennet kies je de meest praktische routes en weet je de lijst voor het einde van de dag af te werken. Bij het afleveren van de pakketten neem je een klantvriendelijke en representatieve houding aan zodat klanten hun post met een tevreden gevoel in ontvangst nemen. De pakketten die je bezorgt kunnen tot wel 20kg per stuk wegen. Wees je er dus van bewust dat dit een functie is die een goede fysieke gesteldheid vergt.

Het betreft een functie van tussen de 30 tot 40 uren per weken. Je werkt gemiddeld 6 uur per dag en start dan rond 10 uur in de ochtend. Je kunt met eigen vervoer naar de opstapplaats komen. Nadat je de bus op de juiste manier hebt ingepakt start je de route.

Functie-eisen

> je bent woonachtig in of vlakbij Groningen
> je bent per direct beschikbaar
> je bent in staat om zware pakketten te tillen
> je bent in het bezit is van rijbewijs B

Ben jij de koerier waar wij naar op zoek zijn? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050 206 0092 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via