Vacature: Schoonmaakster

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 0 - 8 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Dweilen, afstoffen of stofzuigen, jij draait je hand niet om voor een grondige schoonmaak. Je werkt nauwkeurig en bent bovendien flexibel in je werktijden. Jij zorgt ervoor dat alles er weer tip top uit komt te zien.

Voor een gezondheidscentrum in Joure zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het stoffen, moppen, stofzuigen, en het reinigen van bureaus en sanitair. Het gezondheidscentrum wordt dagelijks veel bezocht dus het is belangrijk dat het schoon is.

Je gaat van maandag tot en met vrijdag, elke avond vanaf 17.00 uur schoonmaken. Het totaal aantal uren per week is tussen de 6 uur en 7,5 uur. Het betreft een dienstverband voor langere periode op vaste dagen. De verdiensten liggen tussen de €11,- en €13,- bruto per uur.

Functie-eisen

De ideale schoonmaker/schoonmaakster heeft enige ervaring in schoonmaak en is zo snel mogelijk beschikbaar.

Ben jij die zelfstandige schoonmaakster die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via