Vacature: Allround installatiemonteur

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Sint Nicolaasga
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij werkervaring als installateur, kan jij tekeningen lezen en ben je in het bezit van een rijbewijs? Dan is de functie allround hoofdmonteur / installateur misschien wel iets voor jou!

Je gaat aan de slag voor een allround installatie bedrijf dat vooral nieuwbouwwoningen en soms utiliteitsbouw installeert. Daarbij doen ze de complete installatie, elektra, aanleggen van de verwarming, riolering, badkamer, verlichting e.d. Ook doen ze dak- en zinkwerk voor particulieren en woningbouwverenigingen. Verder zijn ze gespecialiseerd in duurzame energie, denk hierbij aan het installeren van warmtepompen en zonnepanelen.

Als allround hoofdmonteur installeer je- en leg je elektrische installaties zelfstandig aan, vaak doormiddel van een tekening.

Je werkt fulltime en voor langere tijd. Afhankelijk van jouw ervaring verdien je tussen de €12,- en €15,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je hebt (enige) ervaring als installateur
> je bent in het bezit van rijbewijs B

Ben jij de allround hoofdmonteur / installateur die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via