Vacature: (Leerling) houtbewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Sint Nicolaasga
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb je ervaring als machinaal houtbewerker en werk je met uiterste precisie? Ben jij daarnaast per direct beschikbaar om voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder wat voor vacature wij voor je beschikbaar hebben.

Vanwege een stijgende vraag zijn we voor een bedrijf in de omgeving van Joure op zoek naar een (leerling) houtbewerker. Als houtbewerker voer je zelfstandig allerhande bewerkingen uit die variëren van zagen, schaven en frezen, tot profileren, vergaren en schuren. Het is dus van belang dat je vanuit een opleiding of werkomgeving ervaring hebt met houtbewerking.

Het bedrijf waarvoor je gaat werken heeft zich gespecialiseerd in het maken van houten trappen. Per klant wordt er gekeken naar de specifieke wensen, waardoor er voornamelijk ambachtelijk maatwerk geleverd wordt. Voor het grote werk kan op de werkplaats gebruik worden gemaakt van een computergestuurde CNC- freesmachine.

Het team waarin je komt te werken bestaat uit ongeveer 13 collega’s. Naast jouw vermogen om zelfstandig te werken is het dus belangrijk dat je ook goed met anderen kunt samenwerken. De functie is fulltime en jouw werktijden zijn tussen 07:00 en 17:00 uur. De intentie is dat je hier voor langere tijd aan het werk gaat. De salariëring geschiedt volgens de cao Timmerindustrie en ligt tussen de €11,- en €14,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je ben in het bezit van een VCA- certificaat (of bent bereid om deze te halen)
> je hebt een relevante opleiding of werkervaring (bijvoorbeeld machinaal houtbewerker)

Ben jij de (leerling) houtbewerker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via