Vacature: Accountmanager Abiant Bouw

  • Salaris Tussen € 17,- en € 21,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Abiant Bouw, onderdeel van Abiant Uitzendgroep is actief in de drie noordelijke provincies op het gebied van uitzenden, detacheren, werving & selectie en opleiden van vakkrachten op verschillende niveaus. Abiant wil als specialist van personeelsvoorziening in de bouw graag verder groeien. Voor ons ambitieuze team in Groningen zoeken wij een fulltime Accountmanager Bouw.

Het betreft een stevige commerciële functie waar jij je als accountmanager volledig richt op de bouwsector. Jouw doel is het vergroten van de omzet door het klanten- en medewerkersbestand van Abiant in de bouwsector uit te bouwen. Je wordt uitgedaagd om de bouwactiviteiten in het werkgebied van Abiant verder op de kaart te zetten. Je hebt een neus voor commerciële kansen en weet daarin toegevoegde waarde te creëren. Je gesprekspartners bevinden zich op diverse niveaus, van voorman tot en met directies van grote aannemers. Samen met je vestigingsleider bepaal je ambitieuze, maar haalbare doelstellingen.

Primair richt de accountmanager zich zowel op nieuwe klanten en uitzendkrachten voor Abiant als op relatiebeheer waarbij we het belangrijk vinden dat jij namens Abiant een duurzame relatie opbouwt met deze opdrachtgevers en vakmensen. Daarom investeer je ook in het onderhouden en verdiepen van bestaande relaties en adviseer je onze opdrachtgevers en vakmensen bij uiteenlopende personeels- vraagstukken. Door jouw oprechte interesse in de (markt-)ontwikkeling in de bouw ben je een serieuze gesprekspartner voor jouw opdrachtgevers.

Jouw werkzaamheden
Als accountmanager bouw bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden uit het:
> aangaan en onderhouden van relaties met opdrachtgevers en verwerven van opdrachten binnen
de bouwbranche
> vertalen van marktsignalen naar kansen in het gebied
> informeren van (potentiële) opdrachtgevers over het totale dienstenaanbod
> uitzetten en opvolgen van marketingacties
> presenteren van Abiant Uitzendgroep op beurzen, open dagen en netwerkbijeenkomsten

Wat bieden wij jou
> een nieuwe uitdaging in een groeiende, dynamische en regionaal betrokken organisatie
> een fulltime dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling
> salarisindicatie van € 2.800 - € 3.700 (op basis van 37,5 uur per week)
> bovengemiddeld aantal vrije dagen
> winst- en resultaatafhankelijke uitkering, leaseauto en prima pensioenvoorzieningen
> deelname aan onze Abiant Academie

Functie-eisen

Wat breng je mee
Met jouw oplossingsgerichte en overtuigende persoonlijkheid weet je de wens van de opdrachtgever te vertalen naar je collega (personeelsplanner bouw) en weten jullie samen de vraag van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de medewerker bij elkaar te brengen. Door jouw inlevingsvermogen schakel je gemakkelijk en weet je bij te dragen aan het succes van Abiant Bouw.

Verder beschik je over:
> mbo+/hbo werk- en denkniveau
> enkele jaren werkervaring in de bouw, bij voorkeur in de uitzendbranche
> commerciële en dienstverlenende instelling
> zeer goede organisatorische en communicatieve vaardigheden
> eigenschappen als doorzettingsvermogen, creativiteit en innovatief
> kennis van de bouwsector in de regio en fulltime beschikbaar

Enthousiast?
Interesse in deze veelzijdige functie? Mail dan je sollicitatiebrief met cv, o.v.v. vacaturenummer 19/07, voor 1 juli 2019 naar sollicitatie@abiant.nl, t.a.v. Brigitte Gijzen. Hierin zien wij graag terug waarom jij geschikt denkt te zijn voor deze functie en waarom Abiant je aanspreekt als jouw nieuwe werkgever. Heb je nog vragen over deze functie, neem dan contact op met Richard Karsten (vestigingsleider), t 050 206 02 09 of m 06 12 56 18 45.

Deel deze vacature via