Vacature: Werkvoorbereider/projectleider Klimaattechniek

  • Salaris Tussen € 18,- en € 21,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Maak een frisse start bij een warm en open bedrijf. Heb jij technisch in- én overzicht, organisatietalent en een werktuigbouwkundige en/of elektrotechnische achtergrond? Vind jij jezelf een hittebestendig mensenmens en kun je waar nodig ‘de kou’ uit de lucht halen? Als je daarnaast ook het juiste gevoel voor ruimte en een aangenaam werk-, leer- en presteerklimaat hebt, dan dient zich hierbij jouw kans en uitdaging voor 2019 aan!

Voor onze innovatie relatie Klimaatgroep Holland zoeken wij een werkvoorbereider/projectleider ‘Frisse Scholen’. Een veelzijdige baan in een leergierig werkveld en bovenal een unieke kans om te werken bij een gerenommeerd, maar bovenal hartelijk bedrijf!

Als werkvoorbereider / projectleider organiseer en coördineer je alle activiteiten die nodig zijn voor een efficiënte uitvoering van klimaat-technische projecten, vanaf het ontwerp tot na de uitvoering en oplevering. Je voert overleg met opdrachtgevers, bouwpartijen, collega’s en leveranciers. Jouw focus is met name gericht op het klimatiseren van scholen. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het uitwerken van en bestellen voor projecten, opstellen van projectinstructies, het ondersteunen in de personeelsplanning. Ook maak je calculaties en verricht ondersteunende werkzaamheden bij het tekenwerk. Uiteraard bezoek je de diverse projectlocaties (door heel Nederland) en woon je bouwvergaderingen bij.

Je voert overleg met opdrachtgevers, bouwpartijen, collega’s en leveranciers. Jouw focus is met name gericht op het klimatiseren van scholen. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het uitwerken van en bestellen voor projecten, opstellen van projectinstructies, het ondersteunen in de personeelsplanning. Ook maak je calculaties en verricht ondersteunende werkzaamheden bij het tekenwerk. Uiteraard bezoek je de diverse projectlocaties (door heel Nederland) en woon je bouwvergaderingen bij.

Klimaatgroep Holland biedt:
> een afwisselende baan binnen een enthousiast team
> een informele werksfeer
> een marktconform salaris
> goede secundaire arbeidsvoorwaarden
> goede opleidingsmogelijkheden

Waar kom je terecht?
Klimaatgroep Holland kent een open, persoonlijke werksfeer zonder zware gelaagdheden. Er is veel aandacht voor elkaar en ieders talenten en ideeën. Het bedrijf biedt je kansen, deelt kennis en zorgt dat jij je snel thuis voelt. Het is er vanzelfsprekend dat je mee- en vooruitdenkt. Jouw ervaring en inzichten zijn er welkom. Klimaatgroep Holland zet niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers op 1. Naast de vele uitdagende klimaatprojecten in het brede werkveld, zijn er tal van bedrijfsactiviteiten om de teamspirit te bewaken. Klimaatgroep Holland is een bedrijf met humor en beleving. Je zult je er thuis voelen!

Functie-eisen

Voor deze bijzondere functie zoeken wij een ervaren, zelfstandige werkvoorbereider / projectleider. Wij komen graag met je in contact wanneer jij je herkent in het volgende functieprofiel:
> je bent proactief en denkt in praktische oplossingen voor de opdrachtgever
> je kunt je taken goed analyseren en organiseren
> je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
> je bent communicatief en sociaal vaardig
> je staat stevig in je schoenen en toont lef
> je werkt accuraat en correct
> je kunt zelfstandig werken, maar functioneert ook prima in teamverband

Opleiding en ervaring
> opleiding richting Werktuigbouw
> elektrotechnische achtergrond (pré)
> HBO werk- en denkniveau
> relevante werkervaring
> basis VCA-diploma
> rijbewijs B
> een VCA-certificaat

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Paul van Zand van Abiant Techniek op 050 – 2060200. Paul kan je veel vertellen over de baan, de werkomgeving en het bedrijf Klimaatgroep.

Deel deze vacature via