Vacature: Grondzuigmachinist bij Van der Flier

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Winschoten
  • Salaris Tussen €12,- en €14,- per uur
  • Vacaturenummer 103781

Over de functie

Van der Flier zoekt dé grondzuig koning/koningin van Nederland! Iemand die het prachtig vindt om met z’n poten in de grond te staan, die hard werken geen probleem vindt en ook nog eens een grondzuigauto kan bedienen.

Van der Flier is een specialist en pionier op het gebied van grondverzet. Daarnaast zijn ze te vinden op het water met maaiboten en langs de wegen met grondzuigauto's. Ook zijn ze de specialist in het koud doorhalen van leidingen met innovatieve zagen. Zij zijn er voor elke klus!

Wat ga je doen en wat zoekt Van der Flier?
Jij gaat voor hen op pad op de grondzuigauto. De grondzuigauto is speciaal ontwikkeld om grond te zuigen en de risico’s van het graven te verminderen. Hierbij werk je op verschillende plaatsen door heel Nederland, maar omdat je graag op verschillende plekken komt is dit voor jou geen enkel probleem. Wanneer je eens ver weg moet werken verzorgt Van der Flier jouw overnachting en daarnaast óók je Netflix abonnement. Je moet ’s avonds tenslotte toch iets te doen hebben, niet? Voor Van der Fliers is het belangrijk dat jij je happy voelt. Andersom willen ze graag dat jij hun klanten blij maakt. Door afspraken na te komen, nauwkeurig en veilig te werken, een professionele werkhouding te hebben en je 200% in te zetten.

Je komt terecht in een super gemotiveerd team van mensen die lol hebben in hun werk. Ze zeggen waar het op staat en winden er geen doekjes om. Als het werk gedaan is, drinken ze aan het einde van de week een biertje. Ze staan voor elkaar klaar en dat verwachten ze ook van jou! Het salaris voor deze functie ligt tussen de €12,- en €14,- bruto per uur en is afhankelijk van jouw ervaring.

Functie-eisen

> je bent bij voorkeur in bezit VCA certificaat
> in het bezit van rijbewijs C en eigen vervoer
> minimaal 2 jaar ervaring in de GWW

Zie jij het helemaal zitten om als grondzuigmachinist aan de slag te gaan? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda op het nummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via